Boffyflow and Spike

Jon (gitar vokal og andre instrumenter) og Pete (fele vokal og mange andre instrumenter) har spilt sammen siden 1994.I løpet av dette samarbeidet har de utviklet sitt eget varemerke av jazz / folkemusikk i en lyrisk kombinasjon som utfordrer grensene for begge stilarter og fremdeles holder det underholdende og tilgjengelig.

Jonathan

Jonathan Hall ble født i 1960 , i Lexington , Kentucky . Han har vært overalt , men over de siste siste par underlige tiårene har ting roet seg ned og han har levd et rolig liv med familie og hund i det vakre landskapet utenfor Stavanger .

Han begynte å spille country og gammeldags musikk som 12-åring , og etter å ha fylt 16 underholdet han på feriesteder , hoteller og offentlige ordninger over hele staten . Som syttenåring flyttet han til San Fransisco og fikk en ukentlig spillejobb på Tower Bar . Dette betalte nesten husleien , men viktigst av alt han kom i kontakt med en gjeng irer som satte ham på en bane som ville føre ham langt fra hjemlige arenaer, til plasser som Nashville . Galway i Irland var neste stopp . Der løp han inn Clive Collins , Johnny Moynihan og Brendan Regan og sammen har de laget sin egen "wild irish honk " , som spiller på puber og festivaler over hele vest for Irland .

Disse dagene  har musikken modnet til en lyrisk kombinasjon av jazz og folkemusikk . Det utfordrer grensene for begge stilarter og pisker ut vakre, små overraskelser som sprer underholdning og glede. Spiller også i Blues/Roots -bandet Pigfish.

Pete

Kjent  fra band og prosjekter som Bror te LarsenModesty Blaise, Rabalder og The Tramps m. flere.Se mer i egen artikkel her.

 

SoundCloud: 

quay-street

Kilder: 
Boffyflow and Spike
Etablert/født: 
1994
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 24.05.2014 - 00:52
Oppdatert dato: 02.10.2014 - 21:55
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu