Primærfaner

Black Roses

Photo by Anne Lise Norheim Styling by Camilla Fugelli/Make Up Art

Black Roses er Bjørn Erik Sørensen og Jane Gjestland, begge bosatt i Sandnes.

Bjørn Erik er eieren av Artbeat Recording Studio og har jobbet som lydtekniker, produsent, gitarist og låtskriver i flere år. Han har produsert flere album for andre norske artister og band, ellers var han  også medlem av Vein og Poets Day.

Jane Gjestland er en personalsjef ved dagtid og låtskriver om natten - og har i hovedsak skrevet for andre artister  tidligere. Dette er det første prosjektet der hun låner stemmen sin til et prosjekt, i tillegg til noen reklamefilmer (Sjøfarts-Direktoratet, Viking etc.)

Black Roses ble skapt  ved en tilfeldigher -  den samme ble den første singelen. Etter en låtskrivingsprosses i studio. Jane  og  Bjørn samarbeidet     med sangen "I could get used to this" . Det ble skrevet uten restriksjoner og i en sjanger som lå nærmere deres egen smak.

Det var allerede en satt plan om  å spille inn 15 låter på Blackbird Studios i Nashville for et annet prosjektet og  og duoen besluttet seg for å inkludere denne låten - selv om den fortsatt ikke var helt ferdig - og den var i en annen stil enn de andre sangene. Kvelden før innspillingen ble den siste delen skrevet på et hotellrom, og heldigvis sangen ble spilt inn.

Vel tilbake i Norge spilte de inn vokalen i Artbeat Studios og det var klart at denne sangen passet godt med Janes stemme - så derfor ble avgjørelsen tatt om å beholde opptaket sånn, samt lage et band og gi den ut.

"I could get used to this" har blitt lagt merke til og komplmentert av musikk industrien f i Nashville og Los Angeles. Den har også blitt valgt til NSAIs (Nashville Songwriter Association)  innslag til  (songwriting recognition) og NSAI "one to watch" (songwriter) - og den har blitt videresendt til flere musikk veiledere for film og TV i Los Angeles.

Black Roses har  gitt ut sin andre singel og er i ferd med å skrive og spille flere sanger for bandets kommende EP / album.

 

Spotify: 
Video: 
Kilder: 
Black Roses
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 09.04.2015 - 20:25
Oppdatert dato: 09.04.2015 - 20:25
Sist endret av: Joar Kvanvik

Sjanger

Toggle menu