Bellatoxic

BELLATOXIC er et hard rock band fra Sandnes/Stavanger, med kvinnlig vokalist som rocker pusten ut av de fleste. Dette er rått, brutalt og vanedanende. Bør oppleves live.

Bandet ble grunnlagt av Arnt Dåstøl, Isabell Dåstøl og Bjarte Moe som alle har lang fartstid fra bandet Cassock, nye menn på laget er Tommy Grude og Gunnar Aarrestad.

I 2011 kom BELLATOXIC opp fra undergrunnen med en solid totalpakke rock`n roll. Med videoen «The End» viste de musikknorge at de er et band som kan sidestilles med band som Audry Horne, The Brigade og Turbonegro. BELLATOXIC frontes av Isabell Dåstøl, en Dame med attitude og stemme som ganske sikkert ville fått internasjonale storheter til å gi litt ekstra for å matche hvis det skulle deles scene.

BELLATOXIC har den siste tiden vært på munne til hele vestlandet som det nye norske store rockebandet. Konsertanmeldelser kan tyde på det samme, fra HeavyMetal.no :
«En ting som skal være sikkert er at BELLATOXIC banket skiten av sin egen demo live, og låten «I don`t Care» beviste vel det best, skamtøft på alle plan! Når man til slutt får hitten «The End» koker det i salen, og det er bare å ta av seg hatten for hva jeg vil si er det mest lovende bandet jeg har sett på lenge.»

Pyro uttaler om BELLATOXIC:
«Frekt nytt norsk band som utvilsomt bør legges i "lovende" bunken!»
En totalpakke solid rock, bred benføring, attitude, og låtmateriale tøft nok til at bandet kan stille så selvsikkert som de gjørBELLATOXIC fikk 11 mai «The End» videoen vist og prisnominert på New York Internasional Film Festival. Samme måned spilte de seg til lokal finale i Emergenza, og jobber nå i studio med sitt første album.

Video: 
Kilder: 
Bellatoxic
Sjanger: 
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 25.03.2014 - 12:36
Oppdatert dato: 25.03.2014 - 13:49
Sist endret av: Joar Kvanvik
Diskografi: 

Ellertsen, Rune

Musikkfest Stavanger 2012

2012
Toggle menu