Beatpop

Sounds from the Coast of Jaeren

Beatpop er en elektronisk popduo fra Stavanger som ble dannet en varm sommerkveld av barndomsvennene Jim Reve og John Derek Bishop. Musikalsk blander de blandt annet funk, bluegrass, soul og elektronika, som danner det enkle og kompliserte Beatpopsoundet. Bishops dansbare og pulserende beats med Reves dype, følsomme croonervokal får det til å vrikke i dansefoten samtidig som man blir tatt tilbake til fordums fortid.

Live er Beatpop en garantør for fest og god stemning. Duoen er blitt kalt “Stavangers mest dansbare duo”(Lindø, Stavanger Aftenblad), et rykte de lever opp til. De varmet opp for Lemaitre på det populære klubbkonsept FALD(Fuck Art Let’s Dance), har spilt på Numusicfestivalen i 2012 og 2013. Og de varmet også nylig opp for Donkeyboy på Folken. Høsten 2013 har vært en aktiv tid for Beatpop med flere konserter, videoslipp og EP-innspilling.

Forrige EP ”Hitting The Head” fikk god omtale og nå jobber Beatpop sammen med den amerikanske produsenten Ashley Stubbert på sitt neste album som slippes våren 2014. Singelen og musikkvideon “Perspectives” ble sluppet august 2013 og de slipper singelen “Freedom” med tilhørende video mars 2014.

”Hvis Beatpop var en bokser i 1970-årene, ville det blitt betegnet som det virkelig store, store, hvite håpet” – Martyn Reed, Rogalands Avis

”Jeg vil tippe at dette blir den neste store popeksporten fra region vår” – Øyvind Berekvam, Stavanger Aftenblad

SoundCloud: 

beatpop

Spotify: 
WiMP: 
Video: 
Kilder: 
Beatpop
Etablert/født: 
2008
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 26.02.2014 - 00:03
Oppdatert dato: 28.08.2014 - 16:06
Sist endret av: Joar Kvanvik
Diskografi: 

Ellertsen, Rune

Musikkfest Stavanger 2012

2012

Beatpop

Let's beatpop

2010
Toggle menu