Primærfaner

A.Marti

A.Marti

A. Marti er en Spansk folk-pop sanger og låtskriver med base i Stavanger.

Musikken til A. Marti er folk-pop med kinematografiske påvirkninger. En varm musikk med latinske røtter farget av kald skandinavisk lyd. Debutalbumet “True Countries” vil bli utgitt høsten 2017. Albumet inneholder 10 sanger som tar oss gjennom en reise med melankolsk optimisme med referanser til Leonard Cohens, David Bowies og Bob Dylans tidlige verk.

A. Marti skriver om mennesket i en verden av sol og mørke, kjærlighet og lyst. Det er vold og det er håp. A. Marti undrer seg over vår eksistens i universet som utvides og blir kaldt. I en verden der nye grenser er etablert og fremveksten av en ny type nasjonalisme har omdefinert landene, forestiller A. Marti seg en ny virkelighet uten grenser, hvor menneskene er ”the true countries”. 

True Countries har blitt oppfattet som et kunstnerisk prosjekt bestående av musikk, film og litteratur hvor hver sang har sin egen musikkvideo. Nettstedet www.amartiworld.com er forumet for dette prosjektet. Bloggpostene dekker ”Production Transcripts and Tachyon Receiver”, to parallelle prosjekter ved siden av utgivelsen av musikk og musikkvideoer. Den siste oppføringen for Tachyon Receiver var videoen A.Marti Project. 

Sangen er innspilt på Sounds Good Productions i Stavanger, og produsert av A. Marti og Stephane Detrez. 
Musikere: A. Marti, Stéphane Detrez, Inge Engelsvold & Carlos Sánchez.

Spotify: 
Video: 
Kilder: 
A.Marti
Beliggenhet: 
Forfatter: 
JoarKvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 03.01.2018 - 23:46
Oppdatert dato: 03.01.2018 - 23:46
Sist endret av: JoarKvanvik
Toggle menu