Abel Trost

Abel Trost er artistnavnet til Abel Eitland fra Sandnes.

Her er han, vestlendingen som finner livet for innholdsrikt til å la være synge om det. Han er ung, dum og klar for å bli elsket av dere alle på en gang.

Livet er et tivoli; jævla gøy og kvalmt på en gang. Det er på tide å ta et par tusen ting innover seg, lage noe som kan minne om perspektiv, og justere retningen.

Fra hans kjære barndomsminner i Norges Amerika, Farsund, henter han arven fra folkpoetene; kassegitar, sterke melodier og tekster som strekker seg utover tid og sted. Vår generasjons kvalitet konstateres med tunge trommeslag og av Abels uforglemmelige stemme. I bunn ligger fortvilelsen over Gud vet hva.

"Abel Trost slapp sin første singel "We Are (The Wanderers)" i desember 2013, og ble umiddelbart spillelistet på P3. Fra å den gang å gå i studio med et knippe forskjellige musikere samlet litt på måfå, har han nå med seg en fast gjeng som på hver sin måte bidrar til å gjøre "Abel Trost" til en fastere størrelse. Hans debutkonsert på John Dee viste en dyktig liveartist med mye karisma og scenetekke. Abel har også finslipt sitt musikalske uttrykk og fremstår som en mer voksen og sjangerbevisst artist.

Hans neste singel ,“Never Fails”, var fortsatt forankret i folk-musikken, men hadde også  en dragning mot et mer drømmende, elektronisk, mørkere, messete og  sjelfullt uttrykk.

SoundCloud: 

abel-trost-we-are

Spotify: 
Abel Trost
Beliggenhet: 
Forfatter: 
Joar Kvanvik

Siste oppdateringer

Innleggsdato: 14.04.2015 - 09:47
Oppdatert dato: 20.04.2015 - 21:15
Sist endret av: Joar Kvanvik
Toggle menu